Acte de reconeixement als doctors de l'any 2022-23

Dia: dimarts, 7 de novembre
Hora: 18 hores
Lloc: Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador

El dimarts dia 7 de novembre de 2023, a les 18 hores, a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador.

Els doctors inscrits han de ser a l'interior de la sala a les 17.30 hores per rebre les instruccions pertinents. Per al públic assistent, les portes s'obriran a les 17.45 hores.

La cerimònia es podrà seguir en directe a través del canal de la UIB a YouTube.

Durant l’acte hi haurà un fotògraf, adjudicatari del contracte per a la realització i venda de les fotografies de les cerimònies de graduació, dut a terme mitjançant la Llei de contractes del sector públic, que farà una fotografia dels estudiants en el moment de pujar a l’estrada, els quals la podran adquirir un cop hagi acabat la cerimònia.

Doctors per la Universitat de les Illes Balears del curs 2022-23. 

Sol·licitud d’assistència a la cerimònia

La sol·licitud d’assistència a la cerimònia s'ha de fer del 2 al 19 d’octubre de 2023 a través d’UIBdigital. S’hi ha d’accedir amb les credencials corporatives. En cas de no recordar-les, cal adreçar-se als serveis administratius de l’Escola de Doctorat perquè les facilitin. La inscripció és per assistir presencialment a l’acte.

Requisits d’assistència a la cerimònia

El dia 20 d’octubre els doctors que varen sol·licitar d’assistir a la cerimònia han de complir el requisit de tenir la titulació de doctor.

Notificació de l’admissió o no admissió

L'admissió a la cerimònia, juntament amb el nombre de convidats admesos, o el rebuig a participar-hi es notificarà a través d’UIBdigital el dia 26 d’octubre de 2023.

Procediment per establir el nombre de convidats

Si els doctors inscrits a la cerimònia més tots els seus convidats caben a la sala, aleshores s'admetran tots els convidats.

En cas contrari, s'aniran restant convidats als doctors que més n'han proposat, fins que càpiguen tots a la sala.