Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia

 banner

Enguany a la cerimònia només hi podran accedir els alumnes inscrits i acceptats per participar-hi. No es permetrà l’accés als familiars ni acompanyants.

La cerimònia es podrà seguir en directe a través del CanalUIB i del canal de la UIB a YouTube, i tot just en acabar l’acte els estudiants podran adquirir les fotografies de la graduació.

Cerimònia per als estudiants de l’any 2020-21

El dimarts dia 28 de setembre de 2021, a les 19 hores, a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador.

Els alumnes admesos han de ser a l'interior de la sala a les 18.30 hores, per rebre les instruccions pertinents.

Destinataris

Estudiants de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de l’any 2020-21.

Requisits d'admissió a la cerimònia

Alumnes matriculats l'any acadèmic 2020-21, inclosos els de mobilitat, a qui manquin 24 o menys crèdits per acabar els estudis i que, a més, estiguin matriculats d’aquets crèdits.

Sol·licitud d'inscripció i terminis

Teniu de l’1 al 13 de setembre per emplenar la sol·licitud per poder assistir-hi i la trobareu a UIBdigital. Hi heu d’entrar amb les credencials. Si no us en recordau, allà mateix hi ha un enllaç per recuperar-les. La sol·licitud la poden fer els alumnes que tinguin 200 crèdits superats i estiguin matriculats de la resta de crèdits que els manquin per acabar els estudis. No obstant això, el dia 14 de setembre han de complir els requisits d’admissió d’acord amb el criteri de la Facultat, és a dir només els han de faltar 24 crèdits o menys per acabar els estudis. Si, així i tot, encara no es compleixen els requisits d’admissió, la sol·licitud passarà a la degana, perquè la valori.

Si un alumne simultanieja estudis i compleix els requisits en dues titulacions, es pot inscriure a les dues cerimònies. No obstant això, ha de fer una sol·licitud per UIBdigital i l'altra sol·licitud mitjançant una instància als serveis administratius, i ha d’indicar com a referència «Simultaneïtat d'estudis».

Notificació de l’admissió o no

La notificació de l'admissió o el rebuig a participar a la cerimònia es farà a través d’UIBdigital el dia 20 de setembre de 2021.

Mira com va ser la cerimònia del curs 2018-19

Cerimònia de graduació de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, curs 2018-19 (11/7/2019)

Important

La celebració de la cerimònia està subjecta a l’evolució de la pandèmia de COVID-19 i, per tant, a la normativa sanitària que imperi en aquell moment. La Universitat podrà alterar o modificar, i fins i tot anul·lar, l’acte si les circumstàncies ho requereixen.